Skip to content Skip to footer
Driekoningen restaurant

Gastvrij genieten

Het gastronomische restaurant is een gastvrije plek voor levensgenieters, waar we samen met jou onvergetelijke herinneringen creëren.

Bij ons staat vers en huisbereid eten centraal. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en gerechten uit eigen keuken bieden we smaak en kwaliteit.

De Chefs veranderen maandelijks de Verfijnde Restaurantmenu naargelang seizoen & aanbod.

Concept vrijdagavond: Soirée Cote à l’Os 37€/pp + tapas te verkrijgen op voorhand aan kaartprijs (het ganse jaar door mogelijk)

*****************

Concept zaterdagavond & zondagmiddag : Verfijnd restaurantmenu volgens seizoen 49€/pp: 3 appetizers (Degustatie bordjes) + Keuze Vis of Vlees (het ganse jaar door mogelijk)

of All inn formule 85€/pp : keuze Cava of Picon + 3 appetizers + Vis of Vlees + dessert + 2 glas wijn + waters inbegrepen (het ganse jaar door mogelijk)

 

Reserveer online

Meet Bart & Charlotte

Bart

Koksopleiding aan de Groene Poorte, te Brugge
Volgde een aantal weken als kok zijn stage in Oud Sluis, Nederland bij Sergio Herman
Kok bij Kobe Desramaults
Kok-tuinman bij ***sterrenrestaurant Hertog Jan
Chef bij Bistro Less, te Brugge, o.l.v. Hertog Jan

Charlotte

Studeerde Hotel Management, Vives, te Brugge
Kelner in “Relais & Chateau” in Chateau Eza, Frankrijk
Supervisor op luxe cruise schepen Holland America Line
Chef de rang te Bistro Yellow, o.l.v. Hertog Jan
Zaalverantwoordelijke in Bistro Less te Brugge o.l.v ***sterrenrestaurant Hertog Jan..
Gallery Item two
Gallery Title Here
Gallery Item three
Gallery Item four
Gallery Item five
Gallery Item six
Gallery Title Here
Gallery Title Here
Gallery Item one
Gallery Title Here